BBQ i MongKok!


Hej hej!


Andra advent vart vi bjudna till MJ & Hannelie på lite BBQ. Det var riktigt trevligt, men vart väldigt kallt, dom bor på 72 våningen så det blåste en del, men det var det värt :D 


Ser ni deras grannes härliga pool? Inte nå avundsjuk, jag lovar :) 


I går på Lucia så vart vi bjudna på julbord hemma hos våra kära vänner Louis och Maria. Dom åker till Australien i natt. Louis hade stått och lagat mat hela dagen, det tar imott att säga det här men, okej da han lyckades väldigt bra med maten :P Tyvärr så gick jag hem väldigt tidigt för fick fruktansvärt ont i magen. Har börjat blivit väldigt känslig mott äggen här i HK så vet inte om det var det? Tog tyvärr inga kort igår. Men tack så mycket för igår Maria & Louis. Maria & Louis!
 


thanksgiving m.m

Hej hej!

Nu var det länge sen jag bloggade igen, illa :) Här kommer lite blandade bilder från bla. när vi var och käkade kalkon på thanksgiving, firade första advent hemma hos våra kära grannar, som vi firande dagen innan för Jörgen åkte iväg på jobb på söndagen. Dom hade gjort det riktigt trevligt :)  Senare på kvällen var vi och tittade på Tintin.


Thanksgiving


Förrätterna.
Soppan


Kalkonen!
Efterrätten
Adventsfirande


Bio

3 myror i biosalongen.

Nu ska jag ta och äta lite, sen ska jag gå och köpa en ny pyjamas åt Jörgen, för den andra grymte i tvätten.

Ha en bra dag! Puss Puss