Ny dag!

God morgon!


Nyss ätit en stor fruktsallad till frukost :) Har så svårt att äta på morgonen. Bröd det kan man bara glömma då måste jag varit vaken ett bra tag innan, och mjölkprodukter är svin dyrt här. Men tänkte att jag ska börja äta havregrynsgröt på morgonen.



Min fruktsallad såg inte så där god ut, utan den bestod bara av 2st bananer, ett äpple och en apelsin.








Gott var det i alla fall :) Fast jag är allergisk mot apelsin men måste få i mig lite vitaminer, får bara så att det kliar så det är inte så farligt :)

Har ju varit lite dålig på att uppdatera mig, men har inte gjort så mycket speciellt heller. Vi var i väg och käkade middag  i måndags med en tjej som Felicia kände lite sen tidigare som oxå är från sverige och hennes pappa. Så det var trevligt, och i går åkte jag och Felicia in till TST, hon skulle ta lite kort (skolarbete) sen tittade vi lite i affärer men vi köpte ingenting. Jörgen köpte ett par nya solglasögon i går, för att hans tidigare var lite stora så jag fick dom gamla. Dom passar mig bättre :P hehe.




I dag regnar det igen, nu får det ta och ge sig och bli lite sol tycker jag. Så blir nog mest bara att vara hemma i dag skulle jag tro. Ha en bra dag!

Puss puss


Foton
























Lugn söndag

Hej hej!


I dag regnar det, så i dag blir vi bara hemma och tar det lugnt.
I går tog vi färjan härifrån till central, sen gick vi mest bara och tittade lite :)
Finns ju en del att titta på här så det hann bli mörkt innan vi hade kommit hem :)
Min underbara Jörgen köpte ett par skor åt mig, LYCKA!!

Här kommer lite bilder från gårdagen.



På färjan på väg till Central




Framme.


En av alla marknader


Ja dom hade lite blandade saker..










Så söt hon är våran Felicia










Spårvagn på väg till Wan chai








Skorna som jag fick av Jörgen :D

Puss puss


Igår..

Hej hej!

I går var Felicia och Jörgen ute på en powerwalk, och då hittade dom på ett ställe här i Hung hom där vi bor som heter Whampoa gardens. Ett område med massa affärer och lite annat roligt. Jag följde med dom dit en sväng i går på eftermiddagen, jag hann inte se allt men roligt att vi har ett sånt ställe som vi bara har gångavstånd till. Dom hade bl.a ett "fartyg" som var en galleria.




Svårt att få med hela fartyget, är större än vad det ser ut.


I dag mår jag lite bättre i alla fall, så vi ska väll i väg här efter lunch och hitta på något.
Vet inte vart vi hamnar än, men får berätta det senare i dag.
Ha en bra dag!

Puss puss


Back on track

Heeej!


Sådär nu har vi internet igen, är förmodligen glapp i en sladd!
Har varit riktigt dåligt väder den här veckan plus att jag är sjuk, så det har inte blivit så mycket gjort alls, har mest bara varit hemma. Nu är Jörgen hemma igen från sin tripp från Korea :)
Jag och Felicia var en sväng in till TST igår och tittade lite i affärer. Vi var bl.a in på Adidas och jag hittade riktigt snygga träningskläder som jag ska köpa sen när jag känner att jag kommit igång ordentligt med träningen, blir ju lite roligare när man har snygga träningskläder än att träna i ett bra byxor som mina katter har bitit sönder!! Dom har bara bitit sönder resåren på ena byxbenet men ändå :)

Jag och Felicia tog oss en fika på Mc caffe i går!


mmmm... varm choklad :)


Längtar till i sommar, home sweet home!



Ser ni lilla Issie som vaktar huset? Här hade vi dock inte fått taket målat än. Älskar vårat gulliga lilla hus!


Puss puss


Blir som det blir..

Hej hej!


Sorry for dalig uppdatering, har anda bara legat och tyckt synd om mig sjalv :) (fortfarande sjuk)

Vi har inte haft natt internet pa hela dagen, sa lanar just nu en dator. Sa blir inga bilder idag, hoppas internet har kommit igang tills i morgon. Da blir det mer update!

Nej jag tar och ger mig har! skriver i morgon vad jag och Felicia har hittat pa. I morgon kommer Jorgen hem ocksa :) Det ar skont nar man far vara ifran varandra lite gran sa man hinner sakna varandra lite i mellanat.

PUSS PUSS


Jahapp, dags igen...


Nu var det dags igen da! Att bli sjuk!! Har legat och hostat hela natten, så i morse så vaknade jag upp och var hes och jätte ont i halsen :(  Så i dag har jag inte gjort mycket. Druckit 1000 koppar te och tittat på 3 st filmer i sängen.
Jörgen och Felicia är och handlar lite nu, har beställt lite glass :)
JAAA när man är sjuk så får man, så det så :)
Måste ta och köpa lite vitaminer tror jag så jag slipper bli sjuk hela tiden.
Felicia och Jörgen köpte en radiostyrd liten helikopter i dag som dom har roat sig med! Fruktansvärt jobbigt ljud som kommer från den i alla fall, så får se hur lång tid det tar innan jag slänger ut den genom fönstret :) hehe nejdå..

I morgon åker Jörgen till Korea i några dagar så det blir bara jag och Felicia, så jag hoppas på fint väder i veckan och att jag blir frisk så att vi kan hitta på något ute.

Over and out!


regn..

Hej hej!


Jahapp i dag regnar det igen! Regnade i går också. Jörgen sitter och jobbar som vanligt. Han satt hela kvällen i går så man höll på att bli galen eftersom jag vela börja titta på film någongång :) Undrar vad man ska hitta på en regning dag som denna då tro? Tänk att jag hade klänning på mig förra helgen, riktigt varmt och gott, men nu är det kallt och grått! Hatar när vädret ska skifta så mycket hela tiden! Har förstått att ni har lika hoppigt väder i Sverige också! Men men så är det alltid på våren. Hmm är det vår eller är det vinter i dag?



Ge mig sol!!


Jumbo jordgubbar från USA

Heej heej


I dag kom Jörgen hem med några grymt stora jordgubbar som kommer från USA , har aldrig sett så stora jordgubbar någon gång!
Så det vart självklart jordgubbar med grädde. Visst det var inte svenska jordgubbar men ändå, så himla gott =)
Jag köpte jordgubbar på alla ♥ dag från korea men dom smakade inte ens jordgubbar, det smakade typ "fake" om ni förstår vad jag menar =)

Aja här kommer ett lass med JORDGUBBAR!!







Jordgubbe + värmeljus








Hoppas att ni fick en tillräcklig dos med jordgubbar nu så ni inte blir alldeles för sugna nu på vintern så ni klarar er fram till i sommar :P Mohahaha


Trerätters middag

Heej =)


Kom precis hem från att ha varit och ätit trerätters middag på en restaurang som hette Aqua tror jag att det var.
Helt underbart ställe, nu känner jag mig som en prinsessa :D Maten var verkligen kanon och personalen var jätte trevliga, vi fick gratis efterrätt :D Lycka!! Vi hade utsikt över Hong Kong Island. Klockan åtta varje kväll kör dom ju ljusshow (symphony of lights) så den såg vi när vi satt och åt. Tyvärr vart det så dåliga bilder, stället var mycket finnare än vad det ser ut att vara, men här kommer några bilder från i kväll i alla fall =)















Förrätt


Jag kom på att jag skulle ta kort precis innan jag ätit upp :)


Felicia åt hummer :)


Underbara efterrätten






Nu ska jag gå och ta av mig masken och sen krypa ner i sängen brevid min gris :D

Sov gott och dröm så sött!

Puss puss


17 mars

Heelloo!


I går var Felicia ledig så vi tog och åkte över till wan chai och skulle leta efter skor, men kom hem tomhänta.
Vart även en sväng till IKEA :) köpte lite dukar, ljus m.m. Självklart vela jag köpa mycket mer än jag gjorde men man får tänka på att vi kanske inte får med oss så mycket av grejerna hem, bättre att köpa lite grejer så man slipper slänga grejerna sen!

I kväll ska vi i väg och käka på restaurang med en från Jörgens jobb, mmm ska bli gott :)
Ska försöka komma i håg att ta lite bilder då. Annars blir det en lugn dag, ska ner och träna om ett tag, sen ska jag roa mig med lite städning :S Man får f*n lov att städa hela j*vla tiden i den här lägenheten, dammsög för två dagar sen, och nu är det dags igen, ja usch blää!





Eftersom vi bara har glasbord här så blir dom ju så dammiga på typ en kvart, så var skönt att få på dukar så man slipper se skiten :)


Och tyvärr blir det bara plast blommor eftersom vi kommer vara i Sverige i sommar!

Puss puss på er!


15 mars

Hej hej!


Gud vad tråkigt väder det har varit i dag! Men samtidigt ganska skönt för jag har inte sovit någonting i natt! Så jag hade inte orkat göra någonting i dag ändå :)


Så här mycket såg man ut genom fönstrena i morse!





Woohoo haha :)


I går var jag och Felica hemma själv, Jörgen var och träffade en från sitt jobb, så vi passade på att ha en myskväll :)


Mys med lite vindruvor, kex och ost.. Mums :)
Vindruvorna vart å se kostiga ut på bilden, fråga mig inte varför :)


Upptäckte att jag hade en inre kamera på mobilen härom dagen, men tror jag använder yttre kameran i fortsättningen, ni kanske förstår varför här.







Haha lyckades fånga mina två finnar i alla fall ;)

Suddigt, suddigt! 

Nu ska jag ta och duscha, sen blir det nog sängen faktiskt, är så trött!!


Puss puss


14 mars

Hej hej


Sitter just nu och lyssnar på Jennifer Lopez nya låt One the floor, och vart att tänka att det här måste ju vara min fina vän Malin Söderlunds favvo låt just nu :) Den är verkligen hon i alla fall, eller kanske Pitbull - Hey baby ;) 
Pratade med henne i går på skype, åh jag saknar henne så mycket. Längtar till i sommar när jag får träffa henne och dricka en rosa pantern eller två ;)

Det är nått fel på den här j*vla datorn, hade nyss skrivit ett långt inlägg men allt försvann, så den här datorn åker snart ut genom fönstret! Nej ska ta och röra på mig lite och handla lite mat!

Puss puss



Älskar det här kortet på min kära Malin :)


Mitt hopp blev inte lika bra :)


Härlig söndag!

Vilken härlig dag, tralalala..


I dag har det varit riktigt varmt och skönt, så i dag har jag invigt min fina blommiga klänning :)
Vi åkte till Stanley i dag, och GUD vad fint det är där.
Där skulle man ha bott men tyvärr så får man ju sälja sin själ om man ska ha råd att bo där, för en fyra rummare kostar bara si sådär 360,000 hk dollar i månaden. Vill man köpa en fem rummare finns det en till salu för 130 miljoner :S
Men men drömma kan man alltid göra :)

Åt nog den godaste pizzan jag någonsin ätit där oxå! 

 
Min Parma Pizza


Felicias Pasta Carbonara


Jörgens Etna Pizza

Kanske inte så intressant men så himla gott haha :)


Här kommer en massa bilder från i dag!






































På väg hem :)

Jag har inte kollat igenom Felicias bilder som hon tog i dag, ska göra det senare så får vi se om jag snor några bilder av henne och lägger ut :)

Puss puss


Nyvaken..

God morgon , god morgon!


Klev upp vid halv nio i dag, på en söndag? Har nog aldrig hänt förrut :) haha
I går vart det lite myskväll bara, tittade på film (wanted) och käkade lite godis!



Hittade på kopparbergs päron cider på park n shop International :)


Och självklart favorit godiset här i HK, PICNIC!!



P.S örhängerna är köpta på Lindex, det upplyste min kära vän Jonna mig om, som jobbar på Lindex :)


Shoppat lite

Hejsan!


I dag har jag och Felicia varit och shoppat lite :)
Det vart så klart på favorit gatan granville road där dom har så fina kläder :)
Vi möte upp Jörgen efter vi shoppat lite och åt frozen yogurt, mums :)



Blommig söt klänning


Vit luftig blus


Klänningen jag fick av Jörgen :)


Tröjan som jag köpte för några dagar sen på H&M


Ett par rosett örhängen till :)


Men dom är köpta i sverige, kommer inte ihåg vart.


Självklart så hade jag velat handlat mycket mer, men man får tänka på att vi ska vara här ett tag så pengarna måste ju räcka. Plus att jag mest vill handla massa söta klänningar, men det är lite för kallt för det just nu, men jag har redan planerat vad jag ska handla där nästa gång :D
Jag har fortfarande inte hittat några snygga skor som jag vill ha så hoppas att jag hittar ett par i morgon kanske :)

Puss puss


Tränat

Hallå


Nyss varit nere och kört ett pass på gymmet. Duktig, duktig jag är =)
Efter passet så satte jag mig i massagestolen och lyssnade på skön musik, UNDERBART skönt.
Ska även köra lite Zumba med Felicia i dag :) så nu jävlar är jag på G :)
Ska fixa lite lunch åt Felicia nu men bloggar lite mer senare i dag :)

Puss puss


Lycka!

Hej hej


I dag hittade vi på en gata som jag ÄLSKAR! Bara en massa super duper söta kläder från Japan! Och det bästa med allt var att det var riktigt billigt :D Jörgen köpte en jätte fin klänning åt mig :) ska visa den sen. Tror ni jag kommer hänga där jämt? Jajemen :) Haha nej inte jämt, är tyvärr inte gjord av pengar.








Ja lite Foki style kan man väl säga!
Eftersom hon kom upp hela tiden när jag sökte på japanska kläder på google :)
Jaja fint är det :)

Ska nog gå dit och shoppa lite i helgen :D


Kan man göra något annat än att älska dom här låtarna?


Utklädnad

Så roligt att klä ut sig :)



Tema fest


Halloween


Toga party


Sist men inte minst den bästa av dom alla, och den får ni kalla vad ni vill :)

Vad tycker ni det är roligt att klä ut sig till?


Ny dag!

Men hej hej hej :)


I dag har jag och felicia kört lite Zumba



Jag och Felicia

Hon var riktigt duktig faktiskt måste jag säga :)


Rolig dag i sheung wan

Heej!


I dag har vi varit lite i sheung wan på eftermiddagen. Jag och Felicia roade oss lite på egenhand när Jörgen gjorde lite ärenden. Vi träffades upp efter att han hade slutat jobbat. Vi var även in en sväng på H&M. Jag köpte en jätte fin kofta, visar den sen, och Jörgen köpte sig en skjorta.

Här är lite bilder från dagen!



Jag i dag..




Ja..nee jag vet inte..




Söta Felicia




Jörgen


Älskar den här bilden!










 Haha ja kul hade vi :) Men tyckte att folk tittade lite kontigt på oss? 


                        
                                            
                                             Vart tyvärr så att man måste vrida huvudet lite, men hoppas ni ser ändå :)

Movie

Hej hej!


Vi har precis tittat på Megamind. Väldigt rolig film måste jag säga. Såg halva filmen på planet men somnade :)

Så den kan jag rekommendera om ni inte har sett den än!



Ska gå och lägga mig nu, men sov så gott när ni ska sova =)

Puss Puss


träningssadel!



Haha stel som en pinne :)


Angelina 20 år!



Vad är det för en dag?  Ja vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag?

Nej det är ingen vanlig dag, för det är Angelinas födelsedag!!

HURRA HURRA HURRA!!










Önskar Jenny, Jörgen & Felicia


3 mars

heeej!


Gud vad skönt det är med vår :)
Love, love, love!!

Är sugen på att göra lite slingor, alltid så skönt att göra lite nytt såhär på våren, men ska nog vänta lite grann tror jag.

Men något sånt här hade jag tänkt mig, vad tror ni om det?




Hade ju slingor i somras men tänkte göra det liiite ljusare den här gången.
Det är så skönt när jag har det för då slipper man tänka på den där hemska utväxten hela tiden!
Bara dom inte gör mig blond för då börjar jag fan grina!

Puss puss


...











Baby think twice...

Nej det blir inte alltid till det bättre...
















Bilder hämtat från google


2 Mars

Hej hej!

Jag satt och tittade på tvn häromdagen, när jag ser något stort komma förbi i ögonvrån.
Det var en stor färja som såg ut att vara på väg in genom fönstret, nej inte riktigt kanske, men ändå :)
En riktig bjässe var det i alla fall.










Lite segelbåtar en regnig dag!





Dom håller på att bygger så att man ska kunna gå längst med vattnet, så det kommer bli riktigt bra. Hoppas bara att det blir klart nu innan sommaren!

Felicia har ju sportlov den här veckan, vilket är skönt för då får hon bo in sig lite grann innan hon ska börja plugga igen.
Hon kommer att plugga på distans, så det kommer nog att bli tufft men vi kommer att hjälpa henne så mycket vi kan. Skönt för henne att det bara är typ 3 månader sen har hon ju sommarlov. Ska försöka väcka den lilla damen nu för fjärde gången så hon kommer upp någon gång :)

Puss puss