18 aprilHej hej! Riktigt tråkigt väder ute, ska vara regn hela veckan :( men i dag regnar det inte i alla fall (än så länge) bara grått och tråkigt. Har toppat en som bor i grannhuset här på förmiddagen och nu ska jag gå och betala en räkning. Man blir så seg när det är sånt här väder, förra veckan låg man liksom vid poolen, brände mig ju som tusan. Men men snart kommer kommer värmen igen och sen står det inte på förrens det är för varmt i stället haha. Nej nu måste jag resa på arslet och gå ut.


Ska jag?ÅHH är så sugen på att göra ombre/hombre. Är 99% säker på att jag ska göra det. Absolut inte för ljusa toppar, bara 2-3 steg ljusare lr nått. Vad tror ni?
15 april!Vart Zumba i dag! Fast man hade ACn på för fullt så vart man as svettig och knallröd i ansiktet, samma visa varje gång haha.
Dog inte i alla fall :)
 


Sorry för bilderna :P

Vart även en sväng till jordan, köpte lite hårvårdsprodukter. Har haft slut på bra schampoo hur länge som helst, mitt hår är verkligen katastrof nu, ursch!! Innan det tog slut så har jag kört Joico, men den jag vela ha fanns inte så fick bli Goldwell, funkar bra det oxå :)


Flower!Titanic 100 år!

14 april 1912 sjönk Titanic och drog med sig ca 1500 människor. I dag är det 100 år sedan det hände.
Så tar er 1 minut av tystnad till minne av dom som omkom samt överlevde den hemska tragedin. Eller kanske gå på bio och se filmen i 3D? Hur som helst så lever minnet kvar, Titanic - fartyget som aldrig går under!  


(bilder lånade från google)


 13 April!Skråkfull någon? Jag är det men bara lite :) gillar inte när man lägger nyklarna på bordet och inte att gå under en stege. Gillar inte fredag den 13:e för att jag ramlade i trappen hemma hos pappa för många år sen, gjorde ont som f*n haha.


Vad ska ni hitta på denna fredag da? Själv ska jag bara ta det lugnt. Jörgen åkte till Taiwan i dag på jobb, så nu är jag all by my self!


Köpte ett par nya träningsskor i dag. Vart ett par Reebok, inte dom syggaste kanske + att det ser ut som jag har storlek 45 i dom haha. Men men strunt samma, sköna var dom. Så blir gymmet i morgon.

Nej nu ska jag lägga mig och glo på Kung fu Panda 2 :D haha! Ha en trevlig kväll.Pictures 3

Trevlig kväll!
Pictures 2


Maria & Louis Bröllop!

Pictures.

Tänkte jag skulle visa lite bilder från månaderna som jag inte bloggat, är ju väldigt dålig på att ta kort, men här har ni en del att glo på :)

Nyår!

 

Nyår HK


Nu kör vi igen!

Ja det var ju ett tag sen jag bloggade nu (månader) men har lovat att jag ska börja blogga igen så nu kör vi :)

Nu är det sommar i Hong Kong. Hoppas det håller i sig nu, är ju ändå bara april. 
Men i dag så har blek och fet varit nere vid poolen och stekt fläsk! Blek och fet är alltså jag. Blek är mitt förnamn och fet är mitt efternamn ;) Självklart så har man ju bränt sig, men det är ju samma visa varje år!
Sen så har jag rakat av Jörgens sitt hår sen vart det den nya mcflurryn golden caramel toffee, mums mums :D
Ser ut som jag är svettig på bilden nedanför men så är inte fallet utan jag har bara smörjt in mig :)