Bilder från midsommar!

29 Juni 2012

Hej Hej!

I dag är det sista dagen här i HK. I morgon flyger vi till Sverige (om inte den dumma tyfonen ställer till det). 
Det är med blandande känslor som jag kommer lämna Hong Kong. Jag älskar verkligen HK. Men vill verkligen hem nu känner jag. Men det återstår att se hur min framtid ser ut? Hoppas såklart på saker och ting, men vi får se! 

I kväll ska vi i alla fall ut och äta med vänner på en koreansk restaurang.

Nått jag helt har glömt att att berätta om som jag har gjort under tiden här är att jag har jobbat som assistent på Svenska skolan. Det har verkligen varit hur kul som helst. Kommer verkligen att sakna barnen, och lärarna också såklart! :)

Här är lite bilder från skolavslutningen.13 juni 2012


Hej hej!

I dag har det regnat (igen) så jag har inte varit ut någonting typ. Så jag gjorde lite folieslingor på mig själv. Jag var ju nyss och färgade håret hos en tjej. Men det vart inte riktigt som jag vela ha det. Men nu börjar det bli som jag vill ha det! Ska göra några paket till sen ska jag fixa tonen! Men klapp på axeln på mig själv, för det är inte det lättaste att göra folieslingor på sig själv!!


Haha ser likblek ut! Men fick lov att sätta mig i ljuset så man ser någonting! Men som sagt är inte klart än, men snart så!!


7 Juni 2012Nu är det så tomt igen här efter att Malin & Mattias åkte tillbaka till Sverige. Men snart syns vi ju igen :) Nu kan man ju verkligen räkna dagarna!! Borta bra men hemma bäst som man säger!!Beach!


Hej hej!

I går var jag till stranden i Shek O. Gud vad fint det var där. Riktigt varmt i vattnet var det! Så det kommer jag verkligen att sakna med Hong Kong!