I väntan..


AHHHHH!! I morgon smäller det! Då kommer min älskade vän Malin och hennes kille Mattias hit till Hong Kong!!
Ska bli så jävla kul!! Hoppas att dom kommer med solsken till oss! Värmen har vi redan så det räcker och blir över. Men jag vill ha soliga dagar så man får bli brun och fin. Nu vill jag bara snabbspola fram till i morgon :D wiiiieeee!!! Haha!Haha gammal bild på oss!


26 Maj 2012

I går var det sjjjuukkt varmt ute, över 30 grader! Men solen kom inte fram förens på eftermiddagen, så gick ner och satt mig lite i solen. Senare på kvällen vart det god mat och vattenpipa med kära vänner. Skulle vart i väg med Maria i dag och shoppat m.m men i dag så regnar det och blixtar och åskar. Så blir bara att ta det lugnt hemma och städa lite.
ConverseVar och shoppade 3 nya par Converse härom dagen i Mong Kok. :D23 maj 2012


Yesterday!

Ocean Park!


Gulligaste djuret på hela dagen! En röd Panda.
  
(bilder lånade från google)vattenlekLek nere vid poolen :) Mitt nya namn är numera korken, haha. Jag flyter upp så himla snabbt, men det är bara att knäppa fort så går det!  Sai kung BBQ


14 Maj 2012Hej hej! Ja jag vet nu var det länge sedan igen :S Felicia har varit oss hälsat på oss :D Så nu är det väldigt tomt igen. Har i alla fall en massa bilder att visa er. Men eftersom det är så många så får det bli flera inlägg. Tänkte att jag skulle börja visa er från i lördags då jag var hos våra vänner. Deras dotter Matilda fyllde 100 dagar! Det är en tradition dom har här i HK.