va f*n!!

 
(bilder lånat från google)

Jahapp i dag vart jag en fjortis igen. Är så j*vla förbannad. Det värsta är att det är en väldigt fjantig sak att ens vara arg över, men nu är jag det så låt mig vara det! Jag har bara gått och väntat och väntat på att breaking dawn ska premiär här i Hong Kong, och i dag fick jag reda på att den har inte premiär förens den 22 december!!!! Och då är jag i Sverige, och då har den slutat gått på bio i Sverige!! Ja men det är väl bara att se den sen hemma är det väl någon som tänker nu, men visst försök intala er själva det att det går lika bra att se den hemma sen i stället för på bio, för så är f*n inte fallet. Nu har jag i alla fall fått skrivit av mig ilsan lite, så snart kommer jag ha släppt det här för i dag i alla fall. Och så får jag väl för fan lov att se filmen hemma sen, och den j*veln som försöker säga någonting till mig om hur filmen var lr försöker säga vad som hänt i den, ligger verkligen inte på topp hos mig! So dont push it. Over and out.

GRATTIS!!! 


        Och ett stort Grattis till Jörgen som har blivit morbror!


(bilder lånat från google)


17 nov

Hej hej!

Är på väg ut nu, ska ta färjan som går strax. Men det regnar ute i dag så är inte alls sugen på att gå ut haha.
Klockan 10.00 i morgon kommer dom med en ny tvättmaskin, skööönt! Gud nu är det inte långt kvar till vi åker till Sverige! Längtar :) Nu lär jag gå så jag inte missar båten.Puss Puss


testar..

Bloggar från taben för första gången :D Roligt, roligt!  Vad har man gjort i dag då? Inte mycket förutom att tvättmaskinen pajade,men vi kommer få en ny så det var ju bra. Var lite duktig och körde lite zumba oxå. Skulle verkligen behöva köra en detox, men känner att det är ingen ide förrens efter jul. Fy fan vad jag ska äta! Ska fan äta tills jag spyr haha. Nej da, men ska bli riktigt gott med julmat. Nej fan nu blev man hungrig, bäst att gå å sova så man inte går och nallar i kylskåpet.   

???


Var in och kikade på Natacha Peyres blogg : http://www.thisisnatacha.com/ och håller nu på att bli galen!

Ta det året ni är född tex 86 och plusa det med hur gammal du är (det du fyllt/ska fylla i år), så blir det alltid 111!!!

86+25=111

Va fan hur är det möjligt? Någon som har ett hum? Hur som helst så är det lite läskigt allt med tanke på 11-11-11 och allt!


Nu ska jag gå och borsta tänderna, sen krypa ner i sängen och sova, och INTE tänka nå mer på det här!
God natt! Puss Puss!


11 NovHar inge vettigt att skriva om så visar lite bilder i stället, äntligen har mitt hår växt lite, så i dag kör jag lite egobilder för det mår man bra av :)Just nu...Date

11.11.11


Time

11.11.11


Hong Kong!


2st orsabor i HK!

Hej hej!

Förra veckan fick vi fin besök här i Hong Kong. Det var Carina som jag inte träffat sen högstadiet, och hennes vän Jocke. Riktigt trevligt hade vi måste jag säga :) Men det blev lite för mycket av det goda så fick bli pizza och en massa cola dagen efter innan dom skulle bege sig iväg till Australien!
Här kommer lite bilder från kvällen! Så här blir det om man sätter 2st tjejer från Orsa i Hong Kong!

Det började så här..

Sen vart det mer så här..
Nästa dag!

Råttan haha!
Tack för en riktigt rolig kväll! Det lär göras om, men i Sverige kanske nästa gång? :)

(P.s lånade lite bilder från Carinas facebook)


bilder från halloween!


Heej!

Självklart klädde man ju ut sig på Halloween, och tog sig sen till Lan Kwai Fong. Hur mycket folk som helst och det kändes verkligen som man gick på röda mattan för det var jätte många som tog kort på oss! Lite roligare än i Sverige om man säger så :) 
Sen så lyckades man väl att skämma ut sig totalt genom att ramla och vricka båda fötterna utanför Sticky fingers haha!